Mausteinen makkarapata

Pekonit, makkarat ja sipuli silputaan ja paistetaan.

Joukkoon lisätään muut aineet viimeisenä kesäkurpitsa.

Kiehutellaan jonkin aikaa.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 196 grammaa

Hilduri
AineksetMääräEnergiaPHRK
Makkara (Portti), annos 100g14g35kcal2.1g0.1g2.9g0g
Pekoniviipaleet Järvi-Suomi6g28kcal0.7g0.1g2.9g0g
Tomaattimurska, yrteillä maustettu, Rainbow, 370g14g4.9kcal0.1g1g0.1g0.2g
Salsa medium (Rainbow)4.6g1.1kcal0.1g0.2g0g0.1g
Smetana (vähälaktoosinen) (Rainbow), annos 60g2.1g7kcal0g0.1g0.7g0g
Kesäkurpitsa11g1.8kcal0g0.3g0.1g0.1g
Sipuli (kuorittu)3.5g0.9kcal0g0.2g0g0.1g
Chili paprika punainen0.4g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana110g159kcal6g4g13.4g1g
Valittu annoskoko55g79kcal3g2g6.7g0.5g
Annoskoko puolitettuna28g40kcal1.5g1g3.4g0.3g
Arvot/100g100g144kcal5.4g3.6g12.2g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=200274