Riisipuuro 1/ kermaan

Kiehuvaan veteen lisätään riisit ja haudutetaan kypsäksi.

Lisätään ruokakerma (se saa kiehua, ei juoksetu), viimeiseksi lisätään suola.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 294 grammaa

Hehtaari
AineksetMääräEnergiaPHRK
Riisi puuroutuva 8g27kcal0.5g6g0.1g0.2g
Vesi, vesijohtovesi 38g0kcal0g0g0g0g
Ruokakerma (Rainbow, 15%)9g16kcal0.3g0.4g1.4g0g
Ruokasuola jodioitu 0.3g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana110g86kcal1.6g12.8g3g0.4g
Valittu annoskoko55g43kcal0.8g6.4g1.5g0.2g
Annoskoko puolitettuna28g21kcal0.4g3.2g0.8g0.1g
Arvot/100g100g78kcal1.4g11.6g2.7g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=200469