Kanakeitto broiskusta

Keittoveden kiehuessa lisää sekaan pakasteet kanaliemikuution kera ja paista broilerisuikaleet rypsiöljyssä.

Muutaman minuutin juuresten ja maissin kiehuttua lisää veteen nuudelit, broiskun pitäisi olla tässä vaiheessa muutamia minuutteja vaille valmis.

Kun nuudelit näyttävät turvonneen, lisää ruokakerma ja broisku.

Mausta mieleiseksesi (chili, curry, paprika...)! Reseptin nuudelit on valittu tuotehausta tumpelon logiikalla: nuudelit ilman keitinvettä ja öljyä >> jos joku tietää OIKEAN metodin nuudelipussin pelkän nuudeliosuuden kalorimäärälle ja P/H/R-osuudelle, kertokaa ihmeessä! Kamalasti on vaihtoehtoja valmiille keitolle ja pelkälle kuiva-ainekselle, eikä nuudelipussissa ole kuin valmiin keiton ravintosisältö :(

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 252 grammaa

T2
AineksetMääräEnergiaPHRK
Knorr kanaliemikuutio 0,4% rasvaa valmiissa liemessä (Knorr), annos 10g0.3g0.7kcal0g0g0.1g0g
Ruokakerma kevyt 4% (Rainbow), annos 200g5.5g3.3kcal0g0.3g0.2g0g
Vesi, vesijohtovesi 27g0kcal0g0g0g0g
Apetit maissi, 200 g/pss5.5g6.8kcal0.2g1.4g0g0g
Suikalejuurekset, kesäpöytä, Apetit 180g4.9g1.4kcal0.1g0.2g0g0.1g
Kananpojan fileesuikale, hunajamarinoitu (Kariniemen), annos 450g8.2g10kcal1.5g0.1g0.4g0g
Nuudelit (Mama), annos 90g3g2.1kcal0.1g0.3g0.1g0g
Rypsiöljy 0.4g3.4kcal0g0g0.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana110g55kcal3.8g4.6g2.4g0.2g
Valittu annoskoko55g28kcal1.9g2.3g1.2g0.1g
Annoskoko puolitettuna28g14kcal1g1.2g0.6g0.1g
Arvot/100g100g50kcal3.4g4.2g2.2g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=249674