Celian Kana-fetapasta

Keitä pasta pussin ohjeen mukaan.

Ruskista broilerin fileesuikale, laita pannulle myös pilkotut/puristetut valkosipulin kynnet.

Kun broileri on ruskistunut, lisää tuorejuusto.

Huuhtele salaattijuustokuutiot suolaisuuden poistamiseksi ja lisää kastikkeeseen.

Lisää mausteita mielen mukaan, esim.

mustapippuri, basilika ja pizzamauste käyvät.

Pilko 2 tomaattia kastikkeen joukoon, hauduta kannen alla n. 5 minuuttia.

Sekoita pastan joukkoon.

Tarjoile raejuuston ja salaatin kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 294 grammaa

Celian
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerin fileesuikale hunajamarinoitu (Kanamestari), annos 400g19g26kcal3g0.5g1.4g0g
Valkosipuli 0.4g0.4kcal0g0.1g0g0g
Creme Bonjour 15% valkosipuli9g17kcal0.6g0.4g1.4g0g
Täysjyvä farfalle pasta (Rainbow), annos 88g8.3g29kcal1.1g5.5g0.2g0.6g
Rainbow salaattijuustokuutiot (Rainbow), annos 175g7.5g19kcal1.3g0g1.5g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g11g2.2kcal0.1g0.4g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana110g187kcal12.2g13.8g9g1.6g
Valittu annoskoko55g94kcal6.1g6.9g4.5g0.8g
Annoskoko puolitettuna28g47kcal3.1g3.5g2.3g0.4g
Arvot/100g100g169kcal11.1g12.5g8.2g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=296116