Mustikkapaistos

Sekoita 1 tl leivinjauhe 1½ dl jauhoihin ja sekoita paistospohjan ainekset (1 dl ruishiutaleita, 1 dl fariinisokeria, 1 dl voisulaa, muna) keskenään taikinaksi.

Painele taikina jauhotetuin käsin voidellun ja ruishiutaleilla leivitetyn vuoan pohjalle.

Levitä päälle mustikat (3 dl). Sekoita muruseos (½dl voisulaa, 1 dl fariinisokeria, 2 dl ruishiutaleita) ja ripottele seos mustikoiden päälle.

Paista 200 asteessa alatasolla n. 30 min.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 98 grammaa

Jonayla
AineksetMääräEnergiaPHRK
Erikoisvehnäjauho, Pouta, 1dl7g25kcal0.8g5g0.1g0g
Leivinjauhe 0g0.1kcal0g0g0g0g
Ruishiutaleet, Myllyn paras (1dl=40g)8.4g26kcal0.8g5.2g0.2g1.2g
Fariinisokeri12g50kcal0g12.3g0g0g
Voi 11g76kcal0.1g0g8.6g0g
Muna, annos 60g4.2g3.7kcal0.3g0g0.3g0g
Mustikka metsä- 13g5.6kcal0.1g0.8g0.1g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana110g373kcal4.2g46.6g18.6g3.2g
Valittu annoskoko55g187kcal2.1g23.3g9.3g1.6g
Annoskoko puolitettuna28g93kcal1.1g11.7g4.7g0.8g
Arvot/100g100g340kcal3.8g42.4g16.9g2.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=300592