Kaalilaatikko KP

Keitä hiljalleen kaalit/porkkanat n.1/2h.

Paista jauheliha/sipuli, mausta.

Tee munamaito.

Sekoita ainekset, laita pieniä nokareita rasvaa pinnalle ja paista vuoassa 200 astetta n.1 tunti.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 504 grammaa

Ktp
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali14g2.9kcal0.2g0.5g0g0.3g
Porkkana 2.7g0.9kcal0g0.2g0g0.1g
Fond du chef beef (Knorr), annos 500g11g0.5kcal0g0g0g0g
puuroriisi (keittämätön) (Risella), annos 85g1.6g5.7kcal0.1g1.2g0g0g
Siirappi 0.7g2kcal0g0.5g0g0g
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 % 8.8g20kcal1.7g0g1.5g0g
Sipuli (kuorittu)2.9g0.8kcal0g0.1g0g0g
Rasvaton hyla maito (Valio), annos 200g11g3.6kcal0.4g0.5g0g0g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl0.2g0.5kcal0g0g0g0g
Kananmuna kuoreton 2.4g3.4kcal0.3g0g0.2g0g
Sokeri 0.1g0.4kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana110g81kcal5.4g6.2g3.4g0.8g
Valittu annoskoko55g41kcal2.7g3.1g1.7g0.4g
Annoskoko puolitettuna28g20kcal1.4g1.6g0.9g0.2g
Arvot/100g100g74kcal4.9g5.6g3.1g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=309727