Pizzapohja

2 dl 42-asteista vettä
2 tl kuivahiiva
1 tl suolaa
4 rkl öljyä
5 dl vehnäjauhoja

1) sekoita kuivahiiva pieneen määrään jauhoja ja sitten lämpimään veteen.

Lisää suola ja öljy ja jauhot pienissä erissä.

Kohota jotain 30 min.

2) kaulitse tasakokoiseksi ja asettele pellille.

Uuni 200 astetta.

3) täytteet oman maun mukaan, paista kunnes juusto saa väriä.

Lähde
Www. kotikokkinet
Pizzapohja
Mailo

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 147 grammaa

Katrisav
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 19g0kcal0g0g0g0g
Kuivahiiva (Rainbow), annos 11g0.5g0kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 5.3g47kcal0g0g5.3g0g
Vehnäjauho puolikarkea 31g105kcal3.1g21.4g0.4g1.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana110g303kcal6.2g42.8g11.4g2.2g
Valittu annoskoko55g152kcal3.1g21.4g5.7g1.1g
Annoskoko puolitettuna28g76kcal1.6g10.7g2.9g0.6g
Arvot/100g100g275kcal5.6g38.8g10.3g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=361198