Jogurttinen uunilohi

Nosta kalafilee uunivuokaan nahkapuoli alaspäin.

Mausta sitruunamehulla, suolalla ja pippurilla.

Sekoita jogurtin joukkoon juustoraaste, tilli, ruohosipuli ja suola.

Levitä jogurtti-juustoseos kalan pinnalle.

Paista uunissa 200 asteessa noin 30-40 minuuttia.

Tarjoa uunilohi keitettyjen perunoiden ja kasvisten kera.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 294 grammaa

Peetee1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lohifileepalat (Findus)28g37kcal5.9g0.1g1.4g0g
Sitruunamehu, laimentamaton0.7g0.1kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0.2g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0g0.1kcal0g0g0g0g
Jogurtti turkkilainen 10% (Lindahl) 1000g9g12kcal0.4g0.5g0.9g0g
Juustoraaste emmental punaleima12g46kcal3.4g0g3.5g0g
Tilli, tuore 3.5g1.1kcal0.1g0g0g0.1g
Ruohosipuli 1.4g0.3kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana110g192kcal19.6g1.2g11.6g0.2g
Valittu annoskoko55g96kcal9.8g0.6g5.8g0.1g
Annoskoko puolitettuna28g48kcal4.9g0.3g2.9g0.1g
Arvot/100g100g175kcal17.8g1.1g10.5g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=363096