Purjoperunahernekeitto

Keitä kuoritut perunat ja lisää pakasteherneet sekä purjosipuli mukaan noin 10 minuutiksi.

Soseuta aineet yhdessä tuorejuuston ja fondin kanssa.

Mausta persiljalla ja pippurilla.

Lämmitä ennen tarjoilua.

Keitosta tulee paksua, joten sitä voi jatkaa esim.

yhdellä desilitralla rasvatonta maitoa per annos.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 353 grammaa

Carllange4
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 23g0kcal0g0g0g0g
Peruna, vanha, kuorittu 18g13kcal0.3g2.7g0g0.2g
Purjosipuli 2.1g0.5kcal0g0.1g0g0g
Pakasteherne (Apetit), annos 100g7.8g4.1kcal0.4g0.4g0.1g0g
Tuorejuusto, pirkka kevyt maustamaton2.9g5.3kcal0.1g0.2g0.4g0.1g
Kasvisfondi fond du chef (Knorr), annos 28g1.1g1.3kcal0g0.1g0.1g0g
Persilja 0.2g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana110g49kcal1.6g7g1.2g0.6g
Valittu annoskoko55g25kcal0.8g3.5g0.6g0.3g
Annoskoko puolitettuna28g12kcal0.4g1.8g0.3g0.2g
Arvot/100g100g45kcal1.5g6.4g1.1g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=273035