Tomaattikalkkunapasta

Kuullota pilkottu sipuli öljyssä, lisää kuutioitu kalkkuna ja tomaattimurska.

Anna kiehahtaa 10min ja lisää mausteet.

Keitä pasta, kaada kastike pastan sekaan ja tarjoa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 221 grammaa

Eijamaija
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kalkkunan fileerulla (maustamaton) (Rainbow), annos 100g13g10kcal2g0.2g0.1g0.1g
Tomaattimurska 13g3.7kcal0.1g0.7g0g0.2g
Sokeri 0.2g1kcal0g0.2g0g0g
Makaroni, tumma, keitetty, suolaa 25g27kcal1g4.8g0.2g0.4g
Sipuli (kuorittu)3.4g0.9kcal0g0.2g0g0.1g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow0.5g1.2kcal0g0g0.1g0g
Mustapippuri 0.2g0.5kcal0g0.1g0g0g
Rypsiöljy 0.9g7.7kcal0g0g0.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana110g102kcal6.2g12.4g2.6g1.6g
Valittu annoskoko55g51kcal3.1g6.2g1.3g0.8g
Annoskoko puolitettuna28g26kcal1.6g3.1g0.7g0.4g
Arvot/100g100g92kcal5.6g11.2g2.4g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=267240