Jauhelipata

Ruskista jauheliha (rasvaa 10%) padassa, lisää pilkotut juurekset, mausteita (esim rosmariini, pippureita, laakerinlehtiä) ja vettä, jotta ainekset peittyvät hyvin.

Keitä jonkin aikaa, lisää pilkotut perunat, tarkista suola ja veden määrä, keitä kypsäksi.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 442 grammaa

Rilisa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, kevyt, 10% (Atria), annos 400g13g21kcal2.4g0g1.2g0g
Sipuli (kuorittu)6.3g1.7kcal0.1g0.3g0g0.1g
Palsternakka 4.7g3kcal0g0.6g0g0.2g
Porkkana, keskikokoinen 65g9g2.6kcal0.1g0.6g0g0.2g
Peruna, vanha, kuorittu 9g7.1kcal0.2g1.5g0g0.1g
Vasikanfondi (Touch of taste), annos 15g0.3g0.2kcal0g0g0g0g
Lanttu 7.8g2.3kcal0.1g0.4g0g0.1g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl0.3g2.3kcal0g0g0.3g0g
Selleri, annos 50g4.7g0.7kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana111g82kcal5.8g7g3g1.4g
Valittu annoskoko55g41kcal2.9g3.5g1.5g0.7g
Annoskoko puolitettuna28g21kcal1.5g1.8g0.8g0.4g
Arvot/100g100g74kcal5.2g6.3g2.7g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=101970