Juusto-porokeitto

Kuori perunat ja pilko ne sopiviksi paloiksi.

Viipaloi porkkana.

Perunoiden ja porkkanoiden kiehuessa kypsennä poronkäristys pannulla ohjeen mukaan.

Mausta runsaalla suolalla ja pippurilla.

Lisää poro kypsien perunakuutioiden ja porkkanoiden joukkoon.

Viipaloi sekaan Koskenlaskija-paketit.

Sekoita, kunnes juusto sulaa keittoon.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 442 grammaa

Snanna88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 6.3g4.8kcal0.1g1g0g0.1g
Porkkana, keskikokoinen 65g2.4g0.7kcal0g0.1g0g0.1g
Nopea poronkäristys (Pirkka), annos 240g7.5g10kcal1.5g0g0.5g0g
Koskenlaskija kylmäsavuporo (Valio), annos 250g7.8g20kcal1.5g0g1.7g0g
Vesi, vesijohtovesi 31g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana111g70kcal6.2g2.2g4.4g0.4g
Valittu annoskoko55g35kcal3.1g1.1g2.2g0.2g
Annoskoko puolitettuna28g18kcal1.6g0.6g1.1g0.1g
Arvot/100g100g63kcal5.6g2g4g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=197929