Katkarapu Tikka Masala

Kuullota sipuli öljyssä.

Lisää currytahna, inkivääri ja valkosipuli.

Anna paistua kaksi minuuttia.

Lisää tomaattipyre ja kookosmaito.

Hauduta viisi minuuttia.

Katkaravut sekaan ja lämmittele hetki.

Tarjoile heti riisipedillä (Basmati).

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 177 grammaa

Kea
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli 0.2g0kcal0g0g0g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl0.8g7.1kcal0g0g0.8g0g
Inkivääri, tuore, silputtu0.8g0.6kcal0g0.1g0g0g
Currytahna punainen1.6g4.1kcal0g0.1g0.4g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g0.8g0.9kcal0.1g0.1g0g0g
Tomaattipyree (Mutti), annos 40g2.1g2kcal0.1g0.4g0g0.1g
Kookosmaito, Wok´n Roll 400g21g37kcal0.3g0.5g3.7g0g
Katkarapu 28g19kcal4.1g0g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana111g141kcal9.2g2.4g10.4g0.2g
Valittu annoskoko55g71kcal4.6g1.2g5.2g0.1g
Annoskoko puolitettuna28g35kcal2.3g0.6g2.6g0.1g
Arvot/100g100g127kcal8.3g2.2g9.4g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=300666