Kalakeitto

Kiehauta pilkotut paprikat ja sipulit, lisää mausteet, seiti ja koskenlaskijajuusto pieninä paloina.

Keitto on valmis, kun juusto on sulanut ja seiti kypsää.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 253 grammaa

Janipolo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Seiti, pakasteena - Findus18g12kcal2.8g0g0.1g0g
Paprika, punainen1.1g0.3kcal0g0.1g0g0g
Paprika keltainen 3.7g1.1kcal0g0.2g0g0.1g
Salottisipuli pussi (åth produkter), annos 250g2.2g0.6kcal0g0.1g0g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g2.2g0.6kcal0g0.1g0g0g
Sipuli (kuorittu)2.2g0.6kcal0g0.1g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 22g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0.2g0kcal0g0g0g0g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g2.2g6.1kcal0.4g0g0.5g0g
Wok-kasvikset, porkkana, herne, vesikastanja, bambunverso, paprika, sieni 2.2g1kcal0g0.2g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana111g45kcal6.4g1.6g1.2g0.4g
Valittu annoskoko55g23kcal3.2g0.8g0.6g0.2g
Annoskoko puolitettuna28g11kcal1.6g0.4g0.3g0.1g
Arvot/100g100g41kcal5.8g1.4g1.1g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=154612