Chili-tomaatti possupata

Pilko aineet, reiluhkoiksi paloiksi.

Ruskista lihat pannulla, lisää sipuli, valkosipuli ja paprikat, pyöräytä muutaman kerran ja lisää chili-tomaattimurska, vesi ja porkkanat.

Kaada kannelliseen uunipataan ja työnnä uuniin reiluksi tunniksi.

Tarjoile keitetyn riisin kanssa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 253 grammaa

Akselina
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porsaan lihasuikale, marinoitu15g29kcal1.9g0.4g2.3g0g
Tomaattimurska, chilillä maustettu, Rainbow (370g)14g4.7kcal0.1g0.9g0.1g0.2g
Valkosipuli 0.7g0.8kcal0.1g0.1g0g0g
Sipuli (kuorittu)4.4g1.2kcal0.1g0.2g0g0.1g
Paprika, punainen2.9g0.7kcal0g0.1g0g0.1g
Paprika vihreä 2.9g0.6kcal0g0.1g0g0.1g
Vesi7.3g0kcal0g0g0g0g
Porkkana 9g3kcal0.1g0.5g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana111g80kcal4.6g4.6g4.8g1.4g
Valittu annoskoko55g40kcal2.3g2.3g2.4g0.7g
Annoskoko puolitettuna28g20kcal1.2g1.2g1.2g0.4g
Arvot/100g100g72kcal4.2g4.2g4.3g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=197889