Jauheliharulla (karppaus.info)

Kuulota sipuli reilussa oliiviöljyssä.

Laita jauheliha astiaan ja mausteita oman maun mukaan( esim.

pippuria 2rkl, suolaa 1tl, yleismauste 2rkl).

laita joukonjatkoksi kananmunat, creme bonjour ja lopuksi sipulit(viilentyneinä).

Sekoita hyvin.

Laita taikina leivinpaperille ja levitä tasaiseksi.

Taikinalevyn päälle höylää kermajuustoa tasainen yhden siivun kerros.

Lopuksi kääri taikina rullalle.

Viimeiseksi "kääretorttu" uuniin 225astetta ja 45minuuttia.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 253 grammaa

Makes
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)5.5g1.5kcal0.1g0.3g0g0.1g
Juusto, kermajuusto, rasvaa 30 %, turunmaa/oltermanni/korsholm/masurkka 4.4g16kcal1g0g1.4g0g
Pekoni, Euroshopper2.6g7.4kcal0.4g0g0.6g0g
Jauheliha, sika-nauta 33g73kcal5.8g0g5.6g0g
Kananmuna kuoreton 4.5g6.4kcal0.6g0g0.5g0g
Smetana, rasvaa n. 40 % 5.5g21kcal0.1g0.1g2.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana111g252kcal16g0.8g20.8g0.2g
Valittu annoskoko55g126kcal8g0.4g10.4g0.1g
Annoskoko puolitettuna28g63kcal4g0.2g5.2g0.1g
Arvot/100g100g227kcal14.4g0.7g18.8g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=201809