Makkarakastike

Paista makkara ja sipuli öljyn kera.

Mausta suolalla ja grillimausteella.

Lisää joukkoon jauhot.

Lisää vesi kun jauhot on kuullotettu.

Lisää ketsuppi.

Anna hautua hetken ja tarjoile perunoiden kera.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 253 grammaa

Ammumariu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Grillimakkara, Atrilli, Atria22g44kcal1.9g2.2g3.1g0g
Vesi, vesijohtovesi 22g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Ketsuppi ilman lisättyä sokeria, Felix4.9g2.5kcal0.1g0.5g0g0g
Sipuli (kuorittu)3g0.8kcal0g0.1g0g0.1g
Rypsiöljy (Pirkka), annos 100g2.5g22kcal0g0g2.5g0g
Vehnäjauho puolikarkea 1.1g3.8kcal0.1g0.8g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana111g146kcal4.2g7.2g11.2g0.2g
Valittu annoskoko55g73kcal2.1g3.6g5.6g0.1g
Annoskoko puolitettuna28g37kcal1.1g1.8g2.8g0.1g
Arvot/100g100g132kcal3.8g6.5g10.1g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=271823