Markuksen kasvissosekeitto

Keitä ja soseuta vihannekset mahdollisimman vähässä vedessä.

Mausta pippurilla ja yrteillä.

Lisää kerma ja juusto.

Hauduta ja nauti.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 443 grammaa

Hp76
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 16g0kcal0g0g0g0g
Peruna, vanha, kuorittu 14g11kcal0.3g2.2g0g0.1g
Bataatti, kuorittu 9g7.6kcal0.1g1.6g0g0.3g
Pakastekasvissekoitus, keittojuures, porkkana, lanttu, juuriselleri, purjo 9g3.2kcal0.1g0.5g0g0.3g
Lihaliemikuutio Maggi0.7g1.9kcal0.1g0g0.2g0g
Ruokakerma, Valio Hyla 10%3.1g3.4kcal0.1g0.1g0.3g0g
Koskenlaskija viherpippurisulatejuusto3.1g8.7kcal0.6g0g0.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana111g71kcal2.6g8.8g2.4g1.4g
Valittu annoskoko55g36kcal1.3g4.4g1.2g0.7g
Annoskoko puolitettuna28g18kcal0.7g2.2g0.6g0.4g
Arvot/100g100g64kcal2.3g7.9g2.2g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=149902