Ohra-linssikeitto

Kuullota sipuleja öljyssä ja lisää ohraryynit (0,5 dl). Lisää hetken päästä lihaliemi (eli sekoita vesi ja lihaliemikuutio/fondyy...) ja paseerattu tomaatti ja jätä kiehumaan n. 40 minuutiksi.

Lisää huuhdotut linssit, mausta haluamillasi mausteilla.

Keitä vielä 10 min eli linssien kypsymisajan verran.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 355 grammaa

Sallay
AineksetMääräEnergiaPHRK
Oliiviöljy 0.4g3.7kcal0g0g0.4g0g
Linssi, punainen, Go Green3.1g10kcal0.8g1.5g0g0.4g
Rikottu ohraryyni (Korpelan myllyn), annos 100g1.4g4.5kcal0.1g1.1g0g0.2g
Sipuli (kuorittu)3.1g0.8kcal0g0.2g0g0.1g
Paseerattu tomaatti (Rainbow), annos 500g16g3.9kcal0.2g0.7g0g0g
Lihaliemijauhe/tiiviste 0.5g1.4kcal0.1g0.1g0.1g0g
Vesi31g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana111g49kcal2.4g7.2g1g1.4g
Valittu annoskoko55g25kcal1.2g3.6g0.5g0.7g
Annoskoko puolitettuna28g12kcal0.6g1.8g0.3g0.4g
Arvot/100g100g44kcal2.2g6.5g0.9g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=64817