Marinoidut kikherneet

Liota ja keitä kikherneet pakkauksen ohjeen mukaan.

Murskaa valkosipulinkynnet, sekoita ainekset kulhoon ja jätä jääkaappiin marinoitumaan vähintään 8 tunniksi.

Huom: ainesten suhteita voit muutella vapaasti oman maun mukaisesti.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 148 grammaa

Sallay
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kikherne keitetty 100g44g59kcal3.9g8g1.1g1.9g
Sitruunamehu, laimentamaton8.7g1.8kcal0g0.1g0g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g0.5g0.5kcal0g0.1g0g0g
Oliiviöljy 1.7g15kcal0g0g1.7g0g
Suola, annos 3g0.4g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.4g1kcal0g0.1g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana111g154kcal7.8g16.6g5.6g4g
Valittu annoskoko55g77kcal3.9g8.3g2.8g2g
Annoskoko puolitettuna28g38kcal2g4.2g1.4g1g
Arvot/100g100g139kcal7g15g5.1g3.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=64788