Jauheliha-kasvispata

Viipaloi sipuli reiluiksi puolirenkaiksi, lohko perunat, kuutioi kesäkurpitsa ja leikkaa paprika sopiviksi paloiksi.

Kuullota jauheliha ilman rasvaa pannussa.

Lisää sipuli ja anna kypsyä hetken.

Mausta suolalla.

Lisää joukkoon tomaattimurska ja kuumenna kiehuvaksi.

Lisää perunat ja paprika (jos haluat paprikasta pehmeää).

Hauduta noin 15min tai niin kauan, että peruna on kypsää.

Lisää kesäkurpitsa (ja paprika, jos et halua siitä kypsää).

Hauduta vielä hetken, niin että kesäkurpitsa kypsyy.

Tarjoa ruisleivän kera.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 355 grammaa

Snanna88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistijauheliha nauta 5%16g20kcal3.2g0g0.8g0g
Sipuli (kuorittu)2.9g0.8kcal0g0.1g0g0g
Peruna, keskikokoinen 60g6.6g4kcal0.1g0.9g0g0.1g
Paprika keltainen 9g2.8kcal0.1g0.5g0g0.2g
Kesäkurpitsa, tuore10g1.7kcal0.1g0.2g0g0.1g
Tomaatti paseerattu (Pirkka 500g)11g3.3kcal0.1g0.7g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana111g66kcal7.2g4.8g1.6g1g
Valittu annoskoko55g33kcal3.6g2.4g0.8g0.5g
Annoskoko puolitettuna28g16kcal1.8g1.2g0.4g0.3g
Arvot/100g100g59kcal6.5g4.3g1.4g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=112808