Makaronilaatikko

Keitä makaronit.

Kuullota sipuli sekä paista jauheliha.

Mausta jauheliha jauhelihamausteella sekä grillausmausteella.

Valmista lihaliemi laittamalla 3-5 dl:aan kiehuvaa vettä 2 lihaliemikuutioita.

Valmista munamaito (3-4 munaa ja loput rasvatonta maitoa, niin että nesteeksi tulee n. 5dl).

Sekoita makaronit ja sipuli-jauheliha seos ja kaada voideltuun vuokaan.

Kaada munamaito sekä lihaliemi sekaan.

Laita uuniin n. tunniksi.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 355 grammaa

Mammu84
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kariniemen kananpojan jauheliha (Kariniemi), annos 400g6.2g8kcal0.9g0g0.6g0g
Sipuli (kuorittu)4.9g1.3kcal0.1g0.2g0g0.1g
Lihaliemikuutio Maggi0.3g1kcal0g0g0.1g0g
Vesi, vesijohtovesi 5.5g0kcal0g0g0g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen3.9g1.3kcal0.1g0.2g0g0g
Kanamuna, paistettu (pirkka)3.1g6.9kcal0.4g0g0.6g0g
Kariniemen kalkkunan paistijauheliha (Kariniemi), annos 200g6.2g8.7kcal1.2g0g0.4g0g
Rypsiöljy Kultasula (Ravintoraisio oy), annos 16g0.2g2.2kcal0g0g0.2g0g
Makaroni, tumma, keitetty, suolaa 25g27kcal1g4.8g0.2g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana111g112kcal7.4g10.4g4.2g1g
Valittu annoskoko55g56kcal3.7g5.2g2.1g0.5g
Annoskoko puolitettuna28g28kcal1.9g2.6g1.1g0.3g
Arvot/100g100g101kcal6.7g9.4g3.8g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=113408