Helppo kanakeitto

Keitetään lihat litrassa vettä kypsäksi, mausteita saa halutessa laitta keittoliemeen.

Keitto kattilaan laitetaan 3 l vettä+ perunasipulit+ juurekset ja liemikuutiot.

Tarkista maku ja mausta lisää maun mukaan.

Ei tarvi keittää monta minuuttia niin on kypsää.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 355 grammaa

Hehtaari
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerisuikale, keskiarvo 9g11kcal2g0g0.4g0g
Vesi, vesijohtovesi 31g0kcal0g0g0g0g
Pakastekasvissekoitus, peruna-sipulisekoitus 12g8.4kcal0.2g1.7g0g0.1g
Suikalejuurekset, kesäpöytä, Apetit 180g2.8g0.8kcal0g0.1g0g0.1g
Kanaliemikuutio, sisältää vehnää 0.3g1kcal0g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana111g43kcal4.4g3.6g1g0.4g
Valittu annoskoko56g22kcal2.2g1.8g0.5g0.2g
Annoskoko puolitettuna28g11kcal1.1g0.9g0.3g0.1g
Arvot/100g100g39kcal4g3.2g0.9g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=221824