Kukkakaali jauhelihavuoka

Ruskista sipuli, valkosipuli ja jauheliha öljyssä.

Lisää pyre, haluamasi mausteet ja anna hautua puolisen tuntia hiljaisella lämmöllä.

Keitä tai höyrytä kukkakaali puolikypsäksi (pakastekukkakaalissa tätä ei tarvitse tehdä).

Laita jauhelihakastike uunivuoan pohjalle ja kukkakaalit kastikkeen päälle.

Pinnalle reilusti juustoraastetta.

Paista 175 asteisessa uunissa 45 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 296 grammaa

Marinol
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistijauheliha, Rasvaa 7% vähärasvainen19g26kcal3.6g0g1.3g0g
Tomaattipyree (Felix), annos 10g2.3g2.6kcal0.1g0.5g0g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g0.4g0.4kcal0g0.1g0g0g
Oliiviöljy 0.6g5.6kcal0g0g0.6g0g
Sipuli (kuorittu)2.3g0.6kcal0g0.1g0g0g
Kukkakaali 23g5.6kcal0.4g0.5g0.1g0.5g
Juustoraaste emmental-mozzarella (Pirkka), annos 100g7g25kcal2g0.1g1.9g0g
Lihaliemikuutio Maggi0.5g1.4kcal0g0g0.1g0g
Mustapippuri 0.1g0.3kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana111g136kcal12.2g2.6g8g1g
Valittu annoskoko55g68kcal6.1g1.3g4g0.5g
Annoskoko puolitettuna28g34kcal3.1g0.7g2g0.3g
Arvot/100g100g123kcal11g2.4g7.2g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=101349