Perunagratiini

Kuori perunat ja sipulit.

Keitä ne suolavedessä siten että perunat ovat melkein kypsiä.

Lisää jogurttiin hienonnetut valkosipulinkynnet ja juustoraaste.

Paloittele perunat.

Laita perunat ja sipulit vuokaan ja mausta mustapippurilla ja suolalla.

Lisää jogurttimössö päälle ja paista n.175C kunnes on kermaisen näköistä.

Itse paistoin n. 50min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 296 grammaa

Majs
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, kuorittu, keitetty, suolaa 28g21kcal0.5g4.3g0.1g0.3g
Kreikkalainen jogurtti (Eridanous), annos 100g14g18kcal0.7g0.4g1.5g0g
Sipuli (kuorittu)5.6g1.5kcal0.1g0.3g0g0.1g
Valkosipuli, tuore, silputtu0.4g0.4kcal0g0.1g0g0g
Mustapippuri 0.1g0.3kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Juusto, Valio arkijuusto7g23kcal1.9g0g1.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana111g129kcal6.4g10.2g6.6g0.8g
Valittu annoskoko55g64kcal3.2g5.1g3.3g0.4g
Annoskoko puolitettuna28g32kcal1.6g2.6g1.7g0.2g
Arvot/100g100g116kcal5.8g9.2g6g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=115314