Juustosarvet

Kuivat aineet + juustoraaste (melkein mikä vaan käy) ensin sekaisin, joihin sekoitetaan kermaviili ja öljy.

Kaulitaan pyöreäksi levyksi, ja leikataan siivuiksi (pizzaslice-tyylisesti), sarvet rullataan leveästä päästä alkaen sarviksi.

Päälle voi ripotella juustoraastetta, unikonsimeni tms ja voidella munalla halutessaan.

Uuniin 200 C ja 10 min.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 37 grammaa

Pikkurebe
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 24g83kcal2.5g16.9g0.3g0.8g
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 19g12kcal0.6g0.9g0.6g0g
Juustoraaste Arla Magre 17%7.4g21kcal2.2g0.2g1.3g0g
Oliiviöljy 4.2g37kcal0g0g4.2g0g
Leivinjauhe 0.9g1.6kcal0g0.4g0g0g
Suola, annos 3g0.3g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana111g308kcal10.6g36.8g12.8g1.6g
Valittu annoskoko56g154kcal5.3g18.4g6.4g0.8g
Annoskoko puolitettuna28g77kcal2.7g9.2g3.2g0.4g
Arvot/100g100g278kcal9.5g33.2g11.5g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=120531