Lipon basic jauhelihabiffit

Heitä korppujauhot turpoamaan kermaviiliin n. kymmeneks minuutiks.

Sekaan sipulikeitto ja muna, jonka jälkeen homma sekotetaan.

Sitten jauheliha + mausteet (esim.

jauhelihamaustetta alle 1 rkl ja paprikajauhetta).

Sörsselssön nuijitaan nyrkillä tasaseks ja taputellaan vetisillä käsillä piccu pihveiks.

Sitten vaan uuniin 200-225 astetta ja joku vartti.

A vot!

Reseptistä tulee n. 11 annosta ja yksi annos painaa n. 74 grammaa

Analyza
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pirkka naudan jauheliha 400g27g62kcal5.2g0g4.6g0g
Ranskalainen sipulikeitto (Knorr), annos 56g3.8g10kcal0.3g1.9g0.2g0.4g
Kevyt kermaviili hyla Valio 3.5% 200g14g8.8kcal0.4g0.7g0.5g0g
Kananmuna kuoreton 4.1g5.8kcal0.5g0g0.4g0g
Korppujauho (X-tra)6.8g26kcal0.9g5.2g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana111g225kcal14.6g15.6g11.6g0.8g
Valittu annoskoko56g113kcal7.3g7.8g5.8g0.4g
Annoskoko puolitettuna28g56kcal3.7g3.9g2.9g0.2g
Arvot/100g100g203kcal13.2g14.1g10.5g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=129519