Tonnikalapiirakka

Nypi vehnäjauhot ja margariini sekaisin, lisää 3 rkl vettä ja 1/2 tl suolaa, lisää myös osa juustosta taikinaan.

Painele voideltuun vuokaa, paista 225 asteessa 5-10 minuuttia.

Täytä esipaistettu pohja tonnikalalla ja he-ma-pe-seoksella.

Sekoita munamaito, mausta suolalla ja sitruunapippurilla ja kaada täytteiden päälle.

Kourruta juustolla ja paista vielä 20 minuuttia 225 asteessa.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 111 grammaa

Mir
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 6.5g22kcal0.7g4.6g0.1g0.2g
Margariini 60%, keskiarvo 5g27kcal0g0g3g0g
Juusto, keskiarvo 10g35kcal2.5g0g2.8g0g
Rasvaton maito, d-vitamiinia 1 ug 10g3.4kcal0.3g0.5g0g0g
Kananmuna kuoreton 8.3g12kcal1g0g0.8g0g
Tonnikala öljyssä 7.5g14kcal2g0g0.7g0g
Pakastekasvissekoitus, herne-maissi-paprika 8g8.3kcal0.3g1.4g0.1g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana111g244kcal13.6g13g15g0.8g
Valittu annoskoko55g122kcal6.8g6.5g7.5g0.4g
Annoskoko puolitettuna28g61kcal3.4g3.3g3.8g0.2g
Arvot/100g100g221kcal12.3g11.8g13.6g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=176453