Täysjyväteeleipä

Sekoita kaikki aineet keskenään ja muotoile pyöreitä, noin sentin paksuisia leipäsiä pellille.

Paista n. 15 min 225 asteisessa uunissa.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 111 grammaa

Ruttt87
AineksetMääräEnergiaPHRK
Täysjyvävehnäjauho (Liperin mylly), annos 100g31g113kcal4.1g21.6g0.9g3.1g
Kaurahiutaleet, tavalliset (Elovena, Aamunhyvä ym.) 40 g, 1 dl2.5g8.5kcal0.3g1.4g0.2g0.3g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen13g4.1kcal0.4g0.6g0g0g
Juusto, mozzarella 6.2g16kcal1.2g0g1.3g0g
Oliiviöljy 1.3g11kcal0g0g1.3g0g
Leivinjauhe 0.6g1.1kcal0g0.2g0g0g
Suola, annos 3g0.6g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 0.5g2kcal0g0.5g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana111g311kcal12g48.6g7.4g6.8g
Valittu annoskoko55g156kcal6g24.3g3.7g3.4g
Annoskoko puolitettuna28g78kcal3g12.2g1.9g1.7g
Arvot/100g100g281kcal10.8g43.9g6.7g6.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=258977