Rucola-kalapihvit

Jauha lohi, kylmäsavukirjolohi ja 1 ruukku rucolaa monitoimikoneessa.

Lisää joukkoon kasvisfondi, tomaattimurska, sitruunapippuria ja suolaa.

Tee pieniä pihvejä.

Paista paistinpannulla tai uunissa 250 °c n. 15 min.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 148 grammaa

Sirlil10
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lohifilee 31g61kcal5.8g0g4.2g0g
Kylmäsavukirjolohi (Apetit)9g17kcal1.8g0g1g0g
Kananmuna kuoreton 6.9g10kcal0.9g0g0.7g0g
Kasvisfondi fond du chef (Knorr), annos 28g1.7g2.1kcal0g0.1g0.2g0g
Tomaattimurska 6.2g1.8kcal0g0.3g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana111g183kcal17g0.8g12.2g0.2g
Valittu annoskoko56g92kcal8.5g0.4g6.1g0.1g
Annoskoko puolitettuna28g46kcal4.3g0.2g3.1g0.1g
Arvot/100g100g165kcal15.3g0.7g11g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=330164