Pizzapohja

Liota hiiva kädenlämpöiseen veteen ja sekoita muut aineet nesteeseen.

Vaivaa kunnolla ja kohota noin puoli tuntia vedottomassa paikassa.

Satsista tulee kaksi pyöreää pizzapohjaa, joista saa molemmista kahdeksan palaa.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 37 grammaa

Marinoli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hiiva, 50g2.4g1.4kcal0.3g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 19g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 31g105kcal3.1g21.5g0.4g1.1g
Oliiviöljy 1.3g12kcal0g0g1.3g0g
Suola, annos 3g2.3g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana111g237kcal6.8g43g3.4g2.2g
Valittu annoskoko56g118kcal3.4g21.5g1.7g1.1g
Annoskoko puolitettuna28g59kcal1.7g10.8g0.9g0.6g
Arvot/100g100g213kcal6.1g38.7g3.1g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=396414