Amerikkalainen suklaakakku

Sivele vuoka öljyllä/margariinilla/voilla ja korppujauhota.

Laita uuni 200 C.
Sekoita kuivat aineet (ei sokeri!) kulhossa.

Mittaa vesi kannuun.

Vaahdota rasva ja sokeri erillisessä kulhossa.

Lisää vaahtoon muna kerrallaan.

Lisää taikinaan vuorotellen vettä ja kuivia aineita koko ajan sekoittaen.

Paista 45-60 min.
Pinnan voi koristella tomusokerilla.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 127 grammaa

Sarya
AineksetMääräEnergiaPHRK
Margariini 40%, rainbow/pirkka 7.3g26kcal0g0g2.9g0g
Sokeri 9g38kcal0g9.3g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu7.4g9kcal0.8g0g0.7g0g
Vehnäjauho puolikarkea 7.1g24kcal0.7g5g0.1g0.2g
Leivinjauhe 0.5g1kcal0g0.2g0g0g
Oboy original kaakaojuomajauhe3.6g13kcal0.1g3g0.1g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.4g1.5kcal0g0.4g0g0g
Vesi11g0kcal0g0g0g0g
Kaakaojauhe, tumma Van Houten1.8g6kcal0.4g0.8g0.4g0.2g
Ruisjauho (Myllynparas), annos 60g7.3g22kcal0.7g4.5g0.1g1.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana111g282kcal5.4g46.4g8.6g3g
Valittu annoskoko56g141kcal2.7g23.2g4.3g1.5g
Annoskoko puolitettuna28g71kcal1.4g11.6g2.2g0.8g
Arvot/100g100g254kcal4.9g41.7g7.7g2.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=160182