Kanttarellimuhennos

Kuori ja hienonna sipuli.

Kuullota.

Lisää pestyt ja pilkotut kanttarellit.

Kypsennä hiljalleen ja loppuvaiheessa lisää suola ja pippuri.

Lopuksi kerma ja vielä kypsennetään sekoitellen n. 5 min. Kokonaisvalm.

Aika n. 30 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 127 grammaa

Ursulah
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kanttarelli, tuore, annos 100g22g5.3kcal0.4g0.7g0.1g0.4g
Sipuli (kuorittu)11g3kcal0.1g0.5g0g0.2g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 22g73kcal0.4g0.7g7.7g0g
Suola, annos 3g0.5g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.1g0.3kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana111g162kcal1.8g3.8g15.6g1.2g
Valittu annoskoko56g81kcal0.9g1.9g7.8g0.6g
Annoskoko puolitettuna28g41kcal0.5g1g3.9g0.3g
Arvot/100g100g146kcal1.6g3.4g14g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=381750