Tonnikalaleivät

Uuni lämpenemään 175 asteeseen.

Leivät pelille.

Levite päälle. 2 tomaattia siivuiksi ja leipien päälle.

Yrttisuolaa.

Tonnikalapurkki auki ja tasan leipien päälle.

Päälle tilliä, tuoretta tai pussista.

Juustoraaste päälle

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 127 grammaa

Tmrtkn
AineksetMääräEnergiaPHRK
100% ruisleipä (Vaasan), annos 33.3g14g33kcal1g6.1g0.2g2g
Tonnikala vedessä 10g11kcal2.3g0g0.2g0g
Tomaatti 18g4.1kcal0.1g0.6g0.1g0.3g
Juusto, Oltermanni 17%, 8g siivu (Valio)5.1g14kcal1.5g0g0.9g0g
Aromisuola/yrttisuola suolapitoisuus 71 % 1.1g0.8kcal0g0.1g0g0g
Tilli, tuore 4.4g1.3kcal0.2g0g0g0.1g
Becel kevyt margariini 5g2.2g7kcal0g0g0.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana111g142kcal10.2g13.6g4.4g4.8g
Valittu annoskoko56g71kcal5.1g6.8g2.2g2.4g
Annoskoko puolitettuna28g35kcal2.6g3.4g1.1g1.2g
Arvot/100g100g127kcal9.2g12.2g4g4.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=90778