Broilermaksa kastike

Pilko maksat, leikkaa jänteet pois.

pilko sipuli ja pekoni.

Paista pekonit niin että rasva sulaa pannulle, lisää maksaipalat ja sipulisilppu.

Paistele kunnes ruskistuu.

Mausteeksi meiramia, rakuunaa ja suolaa.

Lisää kerma ja anna kypsyä.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 223 grammaa

Tiimaha
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerinmaksa Atria pakaste (300g)28g35kcal5.3g1g1.1g0g
Pekoniviipaleet rainbow (Rainbow), annos 70g8.8g25kcal1.6g0g2g0g
Sipuli 9g2.8kcal0.1g0.4g0g0.2g
Kuohukerma (Ingman)7.8g27kcal0.2g0.2g2.7g0g
Vesi, vesijohtovesi 1.6g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana111g179kcal14.4g3.2g11.6g0.4g
Valittu annoskoko56g89kcal7.2g1.6g5.8g0.2g
Annoskoko puolitettuna28g45kcal3.6g0.8g2.9g0.1g
Arvot/100g100g160kcal12.9g2.9g10.4g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=310895