Kalkkunakeitto

Kuullota ensin pari minuuttia pilkottuja kasviksia ja punaista currytahnaa.

Lisää vesi ja 2 teelusikallista kasviliemijauhetta.

Keitä kasviksia n.10-15min tai niin kauan kuin kasvikset ovat pehmeitä.

Keittoajan puolessa välissä lisää kypsät kalkkuna filepalat.

Voit tarvittaessa lisätä suolaa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 297 grammaa

Gunnell
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, keskikokoinen 65g6.1g1.7kcal0g0.4g0g0.2g
Kukkakaali 6.3g1.5kcal0.1g0.1g0g0.1g
Kalkkuna 6.3g12kcal2g0g0.5g0g
Vesi31g0kcal0g0g0g0g
Punainen Thai Currytahna (Spice up), annos 10g0.8g0.3kcal0g0.1g0g0g
Juuriselleri 4.7g1.5kcal0.1g0.2g0g0.1g
Kasvisliemijauhe (Reformi), annos 6.5g0.3g0.5kcal0.1g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana112g36kcal4.6g1.8g1g0.8g
Valittu annoskoko56g18kcal2.3g0.9g0.5g0.4g
Annoskoko puolitettuna28g9kcal1.2g0.5g0.3g0.2g
Arvot/100g100g32kcal4.1g1.6g0.9g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=108309