Perukan gluteeniton piimäkakku

Kuivat aineet sekaisin (reseptin lisäksi soodaa 1,5 tl) ja lisää jogurtti ja sulatettu rasva. 180-200 astetta n. tunti

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 99 grammaa

Yorker
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rasvaton Persikka-Aprikoosi-Vadelmajogurtti (hedelmämix) (Valio), annos 200g11g4.5kcal0.4g0.7g0g0g
Sokeri 6.4g26kcal0g6.3g0g0g
Siirappi, tumma7.5g24kcal0g5.5g0g0g
Neilikka, annos 4g0.2g0.7kcal0g0.1g0g0g
Oivariini, 80 normaalisuolainen7.5g54kcal0.1g0.1g6g0g
Gluteeniton jauhoseos (sunnuntai), 1dl=60g22g79kcal0.8g18.2g0.2g0.7g
Kardemumma, jauhettu, annos 5g0.6g1.7kcal0.1g0.3g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana112g378kcal2.8g62.4g12.4g1.8g
Valittu annoskoko56g189kcal1.4g31.2g6.2g0.9g
Annoskoko puolitettuna28g95kcal0.7g15.6g3.1g0.5g
Arvot/100g100g339kcal2.5g55.9g11.1g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=120349