Jauhelihapasta

Paista jauheliha.

Soseuta rehut ja kaada jauhelihan sekaan.

Keitä pasta, ja sekoita kaikki ainekset keskenään ja pidä kattilaa hetki jälkilämmössä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 297 grammaa

Jumper
AineksetMääräEnergiaPHRK
Gallo kuitupasta / spagetti (60g)4.7g15kcal0.6g3g0.1g0.5g
Jauheliha, naudanpaisti, rasvaa 5 % 23g30kcal4.9g0g1.2g0g
Paprika punainen 4.7g1.4kcal0g0.2g0g0.1g
Sipuli 4.7g1.4kcal0.1g0.2g0g0.1g
Valkosipuli 0.5g0.5kcal0g0.1g0g0g
Viola 13 % tuorejuusto, mustapippuri (Valio oy)2.3g3.7kcal0.2g0.1g0.3g0g
Lihaliemikuutio Maggi0.1g0.4kcal0g0g0g0g
Tomaattipyree, Pirkka0.5g0.4kcal0g0.1g0g0g
Chili paprika punainen0.2g0.1kcal0g0g0g0g
Arla Apetina Feta 3%1.4g1.5kcal0.3g0g0g0g
Soijarouhe (Risetti), annos 10g0.9g2.7kcal0.5g0.3g0g0g
Oliiviöljy 0.5g4.1kcal0g0g0.5g0g
Tomaatti 12g2.7kcal0.1g0.4g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana111g127kcal13.4g8.8g4.2g1.8g
Valittu annoskoko56g64kcal6.7g4.4g2.1g0.9g
Annoskoko puolitettuna28g32kcal3.4g2.2g1.1g0.5g
Arvot/100g100g115kcal12.1g7.9g3.8g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=197550