Omenapiirakka

1. lämmitä uuni 200 c, voitele ja korppujauhota vuoka
2. viipaloi omenat ripota kanelisokeria, ettei tummu
3. mittaa jauhot, vaniljasokeri ja leivinjauhe ja sekoita
4. mittaa maito ja rasva, käytä mikrossa että rasva sulaa
5. vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi, lisää maitorasvaseos, lisää jauhot, sekoita hyvin.

6. kaada vuokaan, laita omenat pinnalle, ripota kanelisokeria.

7. paista n. 20- 30 min.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 99 grammaa

Jahni78
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 9g31kcal0.9g6.4g0.1g0.3g
Leivinjauhe 0.5g0.8kcal0g0.2g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.4g1.5kcal0g0.4g0g0g
Voi, 1 tl, 5 g2.1g15kcal0g0g1.7g0g
Maito, Kevyt7g3.2kcal0.2g0.3g0.1g0g
Kananmuna, omega, 1 kpl7.7g10kcal1g0g0.6g0g
Sokeri 6g24kcal0g6g0g0g
Kanelisokeri dan sukker (Dansukker), annos 330g1.4g5.3kcal0g1.3g0g0g
Korppujauho 0.3g1.2kcal0g0.2g0g0g
Omena, keskikokoinen 200g21g7.2kcal0g1.5g0.1g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana111g201kcal4.2g32.6g5.2g1.4g
Valittu annoskoko56g100kcal2.1g16.3g2.6g0.7g
Annoskoko puolitettuna28g50kcal1.1g8.2g1.3g0.4g
Arvot/100g100g181kcal3.8g29.3g4.7g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=271068