Juureslaatikko

Raasta porkkanat, lanttu ja perunat, sitten valuta niistä n. 15 ajan nestettä pois siivilän läpi.

Tämän jälkeen levitä raaste uunivuokaan tasaisesti ja kaada kerma (myös tasaisesti) sen sekaan.

Viimeistele laatikko juustoraasteella ja paista 200 asteisessa uunissa 1h/kun on pinnalta kauniin ruskea.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 198 grammaa

Pauli87
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, keskikokoinen 60g19g11kcal0.3g2.4g0g0.2g
Lanttu 2.8g0.8kcal0g0.1g0g0.1g
Porkkana, keskikokoinen 65g19g5.2kcal0.1g1.1g0g0.5g
Ruokakerma Valio 5%12g7kcal0.1g0.3g0.6g0g
Oltermanni, perinteinen3.7g14kcal0.9g0g1.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana111g75kcal2.8g7.8g3.4g1.6g
Valittu annoskoko56g38kcal1.4g3.9g1.7g0.8g
Annoskoko puolitettuna28g19kcal0.7g2g0.9g0.4g
Arvot/100g100g68kcal2.5g7g3.1g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=341207