Punajuurikeitto

Teelusikallinen rypsiöljyä kattilan pohjalle, siinä freesataan sipulikuutiot, lisätään porkkanasuikaleet.

Lisää punajuurisuikaleet ja vettä ja reilusti mausteita maun mukaan - minttua, basilikaa, pippuria, suolaa, liemikuutio tai fondia.

Älä lisää liikaa vettä että keitto jää ruokaisaksi.

Hyvää raejuustovuoren kera :)

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 99 grammaa

Eevaliisa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rypsiöljy Kultasula (Ravintoraisio oy), annos 16g0.7g6.3kcal0g0g0.7g0g
Sipuli (kuorittu)8.5g2.3kcal0.1g0.4g0g0.1g
Porkkana, keskikokoinen 65g18g5.1kcal0.1g1.1g0g0.5g
Punajuuri 28g11kcal0.3g1.9g0.1g0.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana111g49kcal1g6.8g1.6g2.6g
Valittu annoskoko56g25kcal0.5g3.4g0.8g1.3g
Annoskoko puolitettuna28g12kcal0.3g1.7g0.4g0.7g
Arvot/100g100g44kcal0.9g6.1g1.4g2.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=55937