Jauheliha-parsakaalivuoka

Höyrytä/keitä parsakaalit ja paista jauheliha.

Sulata koskenlaskija kerman joukkoon kattilassa, lisää seokseen tomaattipyre ja mausteet.

Sekoita kaikki ainekset uunivuoassa.

Lisää päälle juustoraaste ja paista uunissa 225 asteessa kunnes juusto on kauniin ruskeaa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 223 grammaa

Pupu77
AineksetMääräEnergiaPHRK
Parsakaali brokkoli 25g8.8kcal1.2g0.5g0.1g0.6g
Jauheliha, sika-nauta 8.3g18kcal1.5g0g1.4g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 13g41kcal0.2g0.4g4.4g0g
Tomaattipyree Eure Shopper (100g)1.7g1.3kcal0.1g0.3g0g0g
Juustoraaste, x-tra, 23% rasvaa4.2g13kcal1g0g1g0g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g4.2g12kcal0.8g0g0.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana112g188kcal9.6g2.4g15.6g1.2g
Valittu annoskoko56g94kcal4.8g1.2g7.8g0.6g
Annoskoko puolitettuna28g47kcal2.4g0.6g3.9g0.3g
Arvot/100g100g168kcal8.6g2.1g14g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=132366