Täytetty paprika

Ruskista sipulit ja jauheliha.

Sekoita joukkoon kermaviili ja anna seoksen jäähtyä.

Leikkaa paprikat puoliksi ja poista siemenet.

Laita paprikat n.10min ajaksi 200-asteiseen uuniin.

Kun paprikat ovat pehmenneet, täytä paprikat jäähtyneellä seoksella, ripottele päälle juustoraaste ja laita uuniin kunnes juusto on sulanut.

Valmista couscous ja tarjoa se paprikan lisukkeena.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 223 grammaa

Tinie
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika punainen 21g6.2kcal0.2g1g0.1g0.4g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha16g26kcal3g0g1.6g0g
CousCous, keitetty 100g6.3g11kcal0.3g2.1g0.2g0.1g
Kermaviili, kevyt (ingman keittiöni) 2%6.3g3.8kcal0.2g0.4g0.1g0g
Sipuli (kuorittu)3.1g0.8kcal0g0.2g0g0.1g
Juustoraaste emmental-mozzarella (Pirkka), annos 100g3.1g11kcal0.9g0.1g0.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana112g119kcal9.2g7.6g5.6g1.2g
Valittu annoskoko56g60kcal4.6g3.8g2.8g0.6g
Annoskoko puolitettuna28g30kcal2.3g1.9g1.4g0.3g
Arvot/100g100g107kcal8.2g6.8g5g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=206338