Tonnikalapasta

Makaroni keitetään lähes kypsäksi.

Tonnikala, tomaattimurska, n. puolet juustoraasteesta ja mausteita (mustapippuri, valkopippuri, curry, paprika) sekaan ja hyvin sekaisin.

Loppu juustoraaste päälle.

Uunissa 175C 30-40min kunnes näyttää hyvältä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 446 grammaa

Proxima
AineksetMääräEnergiaPHRK
Makaroni, pasta 16g51kcal1.6g10.4g0.2g0.5g
Salaattitonnikala öljyssä (X-tra), annos 185g12g30kcal2.1g0.1g2.3g0g
Tomaattimurska, chilillä maustettu, Rainbow (370g)23g8.1kcal0.2g1.6g0.1g0.3g
Mozzarellajuustoraaste, raastettu (Rainbow), annos 175g5.5g16kcal1.4g0.1g1.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana112g211kcal10.6g24.4g7.4g1.6g
Valittu annoskoko56g106kcal5.3g12.2g3.7g0.8g
Annoskoko puolitettuna28g53kcal2.7g6.1g1.9g0.4g
Arvot/100g100g189kcal9.5g21.9g6.6g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=403944