Jauhelihapasta

Valio-lehdestä...

400g jauhelihaa
1 pss pakastesipulia
1 rkl voita
1/2 tl suolaa
1 tlk tomaattimurskaa
1 prk mustapippurituorejuustoa
1/2 dl hienonnettua persiljaa

Paista jauheliha ja sipulit voissa.

Mausta suolalla.

Lisää tomaattimurska ja tuorejuusto.

Sekoita tasaiseksi samalla kuumentaen.

Anna kiehua hiljalleen muutama minuutti.

Tarkista maku ja mausta halutessasi lisää.

Tarjoa
kesäkurpitsapastan kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 397 grammaa

Pertsi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauhelihapihvi, kalkkuna 14g27kcal2.4g0.8g1.5g0.1g
Sipuli pakastekuutiot 200g pussi7g0.7kcal0.1g0.1g0g0g
Viola 13 % tuorejuusto, mustapippuri (Valio oy)7g11kcal0.6g0.3g0.9g0g
Tomaattimurska, yrteillä maustettu, Rainbow, 370g13g4.6kcal0.1g0.9g0.1g0.2g
Becel juokseva, annos 10g0.5g3.5kcal0g0g0.4g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Ruispasta (uusi), kuitu 9g (Torino), annos 50g14g46kcal1.7g9.1g0.3g1.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana112g187kcal9.8g22.4g6.4g3.2g
Valittu annoskoko56g93kcal4.9g11.2g3.2g1.6g
Annoskoko puolitettuna28g47kcal2.5g5.6g1.6g0.8g
Arvot/100g100g167kcal8.8g20.1g5.7g2.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=173007