Pekonilasagne

- paloittele pekonisiivut pieniksi ja paista pannulla valkosipulimurskan kanssa
- kuutioi ja kuullota sipuli
- valmista valkokastike voista, vehnäjauhoista, maidosta, valkohomejuustosta ja mausteista (1 tl muskottipähkinää!)
- sekoita pekoni ja sipuli kastikkeeseen
- kokoa lasagen isoon uunivuokaa - vuorotellen kastiketta ja lasagnelevyjä
- paista 15 min 200 asteessa, sitten 30 min 175 asteessa

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 298 grammaa

Bluesam
AineksetMääräEnergiaPHRK
Amerikan Pekoni filee, HK8g13kcal1.7g0g7.2g0g
Sipuli 9g2.8kcal0.1g0.4g0g0.2g
Valkosipulimurska (Valkoliekki), annos 5g0.5g0.5kcal0g0.1g0g0g
Lasagnelevyjä (Eldorado), annos 250g12g41kcal1.5g8.4g0.1g0g
Voi, 1 tl, 5 g1.2g8.5kcal0g0g0.9g0g
Vehnäjauho puolikarkea 1.5g5.2kcal0.2g1.1g0g0.1g
Valkohomejuusto vähälaktoosinen (Rainbow), annos 150g7g32kcal1g0g3.1g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen16g5.4kcal0.5g0.8g0g0g
Basilika, kuivattu 0g0.1kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.1g0.4kcal0g0.1g0g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana112g216kcal10g21.8g22.6g0.6g
Valittu annoskoko56g108kcal5g10.9g11.3g0.3g
Annoskoko puolitettuna28g54kcal2.5g5.5g5.7g0.2g
Arvot/100g100g193kcal8.9g19.5g20.2g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=268146