Kesäkurpitsakeitto (Koskenlaskijalla höystetty)

Pilko kesäkurpitsa reilun kokoisiksi paloiksi ja lohko/pilko sipuli.

Keitä vedessä niin että kurpitsat hieman pehmenevät.

Lisää joukkoon liemikuutio.

Ota pois hellalta ja soseuta sauvasekoittimella ja lisää koskenlaskijajuusto.

Soseuta tasaiseksi keitoksi.

Lisää tarvittaessa vettä.

Mausta pippurilla ja lisää myös suolaa jos tarvis.

Keittoon antaa hyvää makua myös varsiselleri (n. 2 vartta).

Paloittele ja lisää kurpitsanpalojen ja sipulien kanssa samaan aikaan.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 298 grammaa

Desgnr
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 34g6.1kcal0.2g0.8g0.1g0.2g
Vesi17g0kcal0g0g0g0g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g2.4g6.8kcal0.5g0g0.5g0g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow0.5g1.3kcal0g0g0.1g0g
Kevätsipuli 100g (Kotimainen), annos 100g2.3g0.6kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana112g30kcal1.4g1.8g1.4g0.4g
Valittu annoskoko56g15kcal0.7g0.9g0.7g0.2g
Annoskoko puolitettuna28g7kcal0.4g0.5g0.4g0.1g
Arvot/100g100g27kcal1.3g1.6g1.3g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=298615