Kanakastike maissilla ja porkkanalla

Pilko porkkanat, sipuli ja valkosipuli pieneksi, paistele hetki pannulla ja lisää kanasuikaleet.

Ruskista ja mausta suolalla, cayennepippurilla, chilillä, sitruunapippurilla ja yrttimausteella.

Lisää maissit, tomaattimurska ja tuorejuusto.

Anna hautua 10-15 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 298 grammaa

Idunn
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kariniemen kananpojan filesuikaleet14g16kcal3.2g0g0.3g0g
Porkkana 10g3.4kcal0.1g0.6g0g0.3g
Sipuli (kuorittu)3.3g0.9kcal0g0.2g0g0.1g
Valkosipuli 0.6g0.6kcal0g0.1g0g0g
Maissi jyvät 7.7g11kcal0.2g2g0.2g0.3g
Tomaattimurska,yrtti (Pirkka)18g7.3kcal0.3g1.5g0g0g
Voi 0.7g5.1kcal0g0g0.6g0g
Philadelphia extra light -tuorejuusto, 5% rasvaa0.9g0.9kcal0.1g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana112g90kcal7.8g8.8g2.2g1.4g
Valittu annoskoko56g45kcal3.9g4.4g1.1g0.7g
Annoskoko puolitettuna28g23kcal2g2.2g0.6g0.4g
Arvot/100g100g80kcal7g7.9g2g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=324813