Savujuusto-tonnikalavuoka

Valuta öljy tonnikalasta (2 purkkia), hienonna ruohosipuli (40g=1dl) ja savujuustoviipaleet.

Sekoita tonnikala, ruohosipuli, juusto ja perunasipulisekoitus uunivuoassa keskenään.

Sekoita kulhossa ruokakerman joukkoon 1/2 tl suolaa ja 1 tl timjamia ja kaada vuokaan päällimmäiseksi.

Uuniin 200 astetta noin tunti, alatasolla.

Peitä loppuvaiheessa, jotta pinta ei kuivu liikaa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 298 grammaa

Juanita
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tonnikala öljyssä(pirkka)14g30kcal3.4g0g1.8g0g
Ruohosipuli 1.9g0.4kcal0g0g0g0g
Kippari, savunmakuinen sulatejuusto, yksi viipale7g24kcal1.5g0g1.8g0g
Perunasipulisekoitus 500g24g16kcal0.4g3.5g0g0g
Ruokakerma Valio 5%9g5.6kcal0.1g0.3g0.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana112g151kcal10.8g7.6g8.2g0g
Valittu annoskoko56g76kcal5.4g3.8g4.1g0g
Annoskoko puolitettuna28g38kcal2.7g1.9g2.1g0g
Arvot/100g100g135kcal9.7g6.8g7.3g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=60576