Sanol kanttarellikastike

Paista sieniä sen verran että neste haihtuu ja lisää sipuli sekä pieni ripaus sokeria.

Anna ruskistua hetken lisää vesi ja puolet kermasta ja anna hautua miedolla lämmöllä.

Lisää vähitellen loput kermasta.

MAusta suolalla, musta- ja valkopippiurilla, yms.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 149 grammaa

Taukohurina
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 9g0kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 1.3g11kcal0g0g1.3g0g
Oivariini, 60 (100g)1.3g7.2kcal0g0g0.8g0g
Kuohukerma,valio,2dl19g64kcal0.4g0.6g6.5g0g
Kanttarelli, tuore, annos 100g19g4.5kcal0.3g0.6g0.1g0.4g
Sipuli (kuorittu)6.5g1.8kcal0.1g0.3g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana112g177kcal1.6g3g17.4g1g
Valittu annoskoko56g88kcal0.8g1.5g8.7g0.5g
Annoskoko puolitettuna28g44kcal0.4g0.8g4.4g0.3g
Arvot/100g100g158kcal1.4g2.7g15.6g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=81957